Paras tuttipullo: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

tuttipullo

Hyvän tuttipullon on tietysti oltava lapselle turvallinen, ts. mikään osa ei saa irrota eikä se saa missään tapauksessa päästää vaarallisia aineita, joita herkkä lapsi voi saada sisäänsä. Hyvän tuttipullon tulisi myös olla kestävä ja helppo käyttää jokapäiväisessä elämässä. Olemme testanneet erilaisia ​​tuttipulloja. Alla tarkastelemme viittä tuttipulloa, joita pidämme parhaimpina juuri nyt. Kaikki alla olevat tuotteet ovat suhteellisen edullisia ja niillä on kaikki ominaisuudet, jotka vähentävät koliikkiriskiä lapsessa.

5 parasta tuttipulloa 2024

1. Dr Browns Options tuttipullo 270 ml

 • Palkittu design
 • Sisäinen venttiili, joka poistaa kaiken ilman
 • Pehmeä silikonitutti, jota voi vaihtaa lapsen kasvaessa

Tämä on ergonominen tuttipullo, joka on voittanut useita palkintoja älykkään muotoilunsa ansiosta. Pullo on meille vanhemmille mukava ja helppo pidellä, ja se on myös lapselle mukava ruokkimistapa. Vauvan suussa oleva tutti on valmistettu pehmeästä silikonista ja se on suunniteltu jäljittelemään ihmisen rintaa mahdollisimman paljon. On myös myönteistä, että voit itse korvata tutin suuremmilla versioilla, kun vauva kasvaa.

Tällä pullolla on erityisen leveä kaula, mikä kokemuksemme mukaan helpottaa paljon puhdistamista. Tuttipullo on jotain, jota tulisi käyttää päivittäin, ja siksi sen ei pitäisi olla vain lapselle hyvä käyttää, vaan myös käytännöllinen ja helppo puhdistaa, Dr Brownin tuttipullo onnistuu kaikissa näissä.

Dr Brownin tuttipullossa on sisäinen venttiili, joka poistaa kaikki ilmakuplat ennen kuin sisältö pääsee vauvan suuhun. Tällä tavoin mahdolliset vatsaongelmat ja koliikit vähenevät tehokkaasti. Venttiili voidaan sitten poistaa, kun sitä ei enää tarvita.

*

2. Everyday Baby tuttipullo lasia 240 ml

 • Korkealaatuinen
 • Kevyttä lasia
 • Kestävä

Tämä on kallein suosittelemistamme pulloista. Sinun ei todellakaan tarvitse käyttää ylimääräistä rahaa, koska kaikki muut pullot ovat mielestämme todella hyviä. Jos kuitenkin haluat korkealaatuisen tuttipullon, tämä on selvästi erittäin hyvä valinta. Tämä pullo on valmistettu ohuesta, mutta erittäin kestävästä lasista. Ulkopuolelta pullo on peitetty ohuella silikonikerroksella, mikä tekee siitä erittäin helpon tarttua. Se, että pullo on kokonaan valmistettu lasista, tarkoittaa, että voit olla täysin varma, että pullo ei vapauta haitallisia aineita.

Pehmeässä tutissa on toiminto, joka vähentää ilmaa ja suojaa siten lasta koliikilta. Mukana on myös käytännöllinen sekoitin, jolla voit poistaa kokkareet pullon sisällöstä. Saat myös tasaisen kannen, jota voit käyttää, kun laitat esimerkiksi tuttipullon kassiin.

*

3. Philips Avent Natural tuttipullo

 • Älykäs venttiili, joka ehkäisee koliikkia
 • Pehmeä tutti, rinnanmuotoinen
 • Helppo puhdistaa

Philips Avent on todellinen tuttipullojen bestseller ja voimme ymmärtää miksi. Tämä on laadukas tuttipullo hintaan, jonka useimmat meistä voivat hyväksyä. Pidämme erityisesti tämän pullon isosta ja pehmeästä tutista, voimme kuvitella, että vauvalle on erittäin mukavaa imeä tätä tuttia. Itse asiassa tutti on suunniteltu muistuttamaan rintaa. Se, että tutti muistuttaa rintaa, helpottaa imetyksen vaihtelua rintaimetyksen ja pulloruokinnan välillä, koska siirtymä ei ole niin suuri vauvalle.

Kaarevan muodon ja kapenevan kaulan ansiosta tämä tuttipullo on erittäin ergonominen ja mukava pitää kiinni. Pullon sivussa on mittayksiköitä, joiden avulla on helppo lukea tarkalleen, kuinka paljon pullon sisällöstä lapsi on juonut.

Tässä pullossa on nerokas muotoilu, joka venttiilin ansiosta minimoi lapsen saaman ilman määrän. Ilma vauvan mahassa voi aiheuttaa epämukavuutta ja koliikkia. Pidämme siitä, kuinka helppoa pulloa on käyttää arjessa. Plussa myös siksi, että se on niin helppo puhdistaa.

*

4. Twistshake tuttipullo lasia

 • Raju design
 • Kestävää lasia
 • Silikonipintainen

Kaikki markkinoilla olevat tuttipullot eivät ole suoraan sanoen houkuttelevia, jotkut ovat rehellisesti sanottuna suorastaan ​​rumia. Siksi olimme onnellisia, kun löysimme tämän Twistshake-tuttipullon, jolla on hieno muotoilu. Tätä tuotetta on saatavana samalla tyylikkäällä muotoilulla useissa eri väreissä, joten sinulle sopiva versio on helppo löytää.

Onneksi tällä tuttipullolla on enemmän etuja kuin vain ulkonäkö. Twistshake-tuttipullo on valmistettu lasista, joten sinun ei tarvitse huolestua, että pullo päästää joitain aineita ruokaan. Ulkopuolelta pullo on peitetty kestävällä lääketieteellisellä silikonilla, joka tuntuu erittäin mukavalta pitää kiinni. Tämän pullon tutti on ergonomisesti suunniteltu vauvan mukavuutta ajatellen.

*

5. Tommee Tippee 3 x tuttipullo 260 ml

 • Hyvännäköisiä
 • Edullinen setti
 • Hieno pakkaus, sopii hyvin lahjaksi

Lapsiperheessä tarvitset usein muutakin kuin vain tuttipullon. Siksi voimme suositella tätä kolmen tuttipullon sarjaa tunnetulta valmistajalta Tommee Tippee. Tässä sarjassa saat kolme söpöä tuttipulloa, joissa on eri värit / ulkonäkö. Tämän sarjan ostamisen etuna on, että saat edulliseen hintaan tuttipulloja, mutta myös se, että sinulla on käytettävissä tuttipulloja kotona, joita voi tottua käsittelemään parhaalla mahdollisella tavalla.

Suloisen ulkonäön lisäksi nämä tuttipullot ovat erittäin toimivia. Pullo kapenee keskeltä siten, että ne sopivat täydellisesti aikuisen käteen. Kuten monissa muissakin suosittelemissamme tuttipulloissa, niissä on älykäs systeemi, joka estää vauvaa saamasta ilmaa, mikä puolestaan ​​estää koliikkia. Itse tutti on hyvin pehmeä ja helpottaa siirtymistä rinnasta tuttipulloon.

Pidämme lähes kaikesta näissä tuttipulloissa, myös mukana tulevasta laatikosta. Mukavan laatikon ansiosta tämä setti sopii hyvin lahjaksi.

*

Teksti: Malin Johansson, info (at) perhesuosikit.com