Parhaat itkuhälyttimet/vauvamonitori: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Pienten lasten vanhempana tietysti haluat aina parasta lapsellesi. Jos lapsi herää ja ahdistuu ja alkaa itkeä, haluat tietysti olla heti paikalla lohduttaaksesi häntä. Vanhempana ei ole aina mahdollista olla niin lähellä lasta, että kuulet pienen äänen lasten huoneesta. Olitpa pesutuvassa tai haluat vain rentoutua sohvalla, on tärkeää, että sinulla on tehokas itkuhälytin, joka kertoo, kun jokin asia ei ole kunnossa lastenhuoneessa. Tietenkin mielenrauhan vuoksi haluat hyvän tuotteen, joka voi määrittää, milloin jotain todella tapahtuu ja joka ei hälytä tarpeettomasti.

3 parasta itkuhälytintä 2024

Olemme tutkineet ja testanneet erilaisia ​​itkuhälyttimiä. Alla tarkastelemme 3 tuotetta, joista pidämme parhaiten juuri nyt. Neljä tuotetta ovat perinteisiä itkuhälyttimiä, joissa on äänivalvonta. Viides tuote on itkuhälytin, joka lähettää sekä ääntä että kuvaa. Usein äänivalvonta on täydellinen vaihtoehto. Tiedämme kuitenkin, että on vanhempia, joilla on tietty valvontatarve ja jotka tuntevat olonsa jopa hieman turvallisemmaksi, jos heillä on myös mahdollisuus nähdä lapsi tarvittaessa.

Hyvässä itkuhälyttimessä pitäisi olla hyvä äänianturi, joka ei hälytä tarpeettomasti. Valvonnan on myös oltava luotettavaa ja toimia keskeytyksettömästi. Suuri etu on myös, jos valvonta toimii pidemmällä etäisyydellä, joten voit esimerkiksi mennä ulos puutarhaan laitteen kanssa. Olemme yrittäneet valita tuotteita hieman eri hintaluokista, jotta jokainen voi löytää sopivan. Yleensä mitä enemmän maksat, sitä enemmän toimintoja saat, mutta perustoiminnot löytyvät kaikista alla olevista tuotteista.

1. Philips Avent itkuhälytin

vauvamonitori
  • Vahva signaali
  • Luotettava
  • Äänetön toiminto, jossa on visuaalinen ilmaisin

Philips Aventilla on paljon todella hyviä tuotteita perheille ja lapsille, joita olemme jo testanneet täällä sivustolla. Tämä itkuhälytin ei ole poikkeus, se on todella korkealaatuinen ja luotettava tuote, joka on uskomattomasti saatavana kohtuulliseen hintaan. Jos haluat vakaan ja hyvän itkuhälyttimen, joka toimii aina, tämä on erinomainen valinta.

Kahden yksikön väliset signaalit on tietysti salattu, jotta kukaan muu ei voi kuunnella lastasi. Pidämme tästä tuotteesta, sillä se näyttää visuaalisesti, minkä suuruinen äänitaso lastenhuoneesta tulee. Voit siis pitää näytön äänettömänä, mutta saat silti varoituksen, kun lapsen luona tapahtuu jotain. Voit myös painaa painiketta, jos haluat puhua vauvalle hälytinlaitteen kautta tarvittaessa.

Vanhempien yksikössä on akku, joka tekee siitä kannettavan ja voit ottaa sen mukaan kävellessäsi talon ympäri (tai puutarhassa). Akku purkautuu kuitenkin 24 tunnin kuluttua, joten käytön aikana olemme halunneet kytkeä sen pistorasiaan aina kun mahdollista (yleensä et vaihda huoneita niin usein iltaisin).

Tämän tuotteen merkittävä etu on sen luotettavuus. Joillakin testatuilla vauvamonitoreilla on ollut ongelmia signaalin menettämisessä tietyissä tilanteissa. Emme kuitenkaan ole kokeneet tällaisia ​​ongelmia tämän Philips Avent -tuotteen kanssa. Tämä on tuote, joka yksinkertaisesti tekee arjesta hieman sujuvampaa.

*

2. Padwico 850

  • Hieno muotoilu
  • Erittäin alhainen säteily
  • Useita hälytystoimintoja
  • Lämpötilan ilmaisin

Tämä on kilpailukykyinen ja tyylikäs lastenvahti, itse asiassa yksi kauneimmista, mitä olemme nähneet. Tämä tuote on erityisesti suunniteltu lähettämään mahdollisimman vähän säteilyä. Monet markkinoilla olevat tuotteet käyttävät DECT-signaaleja, mutta Padwicossa on digitaalitekniikka, joka lähettää vain murto-osan tavallisen vauvamonitorin säteilystä. Tietenkin tuntuu hyvältä, että lastenhuoneessa käyttämäsi tuotteet säteilevät mahdollisimman vähän säteilyä. Pienestä säteilystä huolimatta koemme, että lähetys toimii sujuvasti jopa hieman pidemmillä etäisyyksillä.

Tässä tuotteessa on paljon pieniä ominaisuuksia, jotka saavat meidät pitämään siitä vielä enemmän. Voit esimerkiksi nähdä lapsen huoneen lämpötilan näytöllä ja kytkeä yövalon päälle lapsen huoneessa sijaitsevassa yksikössä. Tässä tuotteessa on myös viestintätoiminto, jonka avulla voit puhua lapsellesi laitteen kautta.

Tämä on hyvä ja helppokäyttöinen lastenvahti, joka tuntuu eksklusiiviselta ja laadukkaalta. Siinä on erilaisia ​​toimintoja hälytyksille, kuten valo, ääni ja tärinä, jotka voit asettaa omien mieltymystesi mukaan.

*

3. CAPiDi itkuhälytin

itkuhälytin
  • Helppo käynnistää
  • Pitkä akunkesto
  • Sisäänrakennettu yövalo

Tämä tuote on voittanut paljon palkintoja, ja ymmärrämme syyn. CAPiDi itkuhälytin on tyylikäs ja erittäin käyttäjäystävällinen pieni tuote, joka helpottaa elämää lapsiperheessä. Pidämme siitä, kuinka helppoa on aloittaa sen käyttö heti lukematta raskaita käyttöohjeita. Kun käynnistät laitteet, ne löytävät toisensa suoraan ilman monimutkaista hakuprosessia.

Tässä tuotteessa on ääni-, valo- ja värinätoiminto, joka se varoittaa, kun jokin on vialla. Siinä on erilaisia ​​asetuksia, joiden avulla voit mukauttaa sitä perheesi tarpeisiin. Molemmissa yksiköissä on oma akku, joten voit käyttää niitä virtalähteestä riippumatta. Olemme vaikuttuneita siitä, kuinka kauan yksiköt kestivät ilman lataamista, ne kestivät paljon kauemmin kuin useimmat muut testatut itkuhälyttimet!

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com