Paras turvakaukalo: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

turvakaukalo

Uudella vanhemmalla on paljon ajateltavaa ja paljon ostettavaa. Joitakin asioita saatat ostaa vain huvin vuoksi ja sitten huomata, että ne olivat aivan tarpeettomia. Jotain, josta et voi säästää, ovat kuitenkin lapsesi turvallisuuteen liittyvät tuotteet. Jos sinulla on auto ja pieni vauva on mukana matkassa, tarvitset hyvän turvakaukalon. Hyvän tuotteen hankkimisen lisäksi sinun on myös varmistettava, että päällinen on asennettu oikein ja että lapsi istuu hyvin istuimessa. Esimerkiksi talvella on tärkeää muistaa, että vauva ei saa käyttää liian paksuja vaatteita, koska ne voivat estää vyön tai valjaiden istuvuuden niin tiukasti kuin on suunniteltu. Kokoamisen ja käytön aikana on tietenkin aina tärkeää lukea huolellisesti kunkin valmistajan ohjeet tuotteesta. Voit lukea lisää aiheesta liikenneturva.fi sivuilta.

5 parasta turvakaukaloa 2024

Olemme tarkistaneet useita nykyään markkinoilla olevia turvakaukaloita, alle olemme listanneet parhaiten sopivimmat vaihtoehdot. Turvakaukaloa valittaessa tietysti turvallisuus on etusijalla. Turvallisuuden lisäksi pidämme tärkeänä, että turvaistuin on vauvalle mukava istua myös hieman pidemmillä automatkoilla. On tietenkin tärkeää, että se on myös joustava ja suhteellisen helppo koota. Tietenkin, kun lapsi kasvaa, tarvitset myös hyvän korokeistuimen.

1. Britax Römer Primo 

 • Ergonomisesti oikea ja mukava istuma-asento
 • Kestää kasvua
 • Oikean asennuksen ilmaisin

Britax valmistaa erilaisia ​​edullisia ja hyviä vauvatuotteita, eikä tämä turvakaukalo ei ole poikkeus. Tämä turvakaukalo on suhteellisen edullinen, kun otetaan huomioon, mitä saat vastineeksi rahoillesi. Lasten turvallisuuden suhteen et halua ottaa riskiä, ​​joten tuntuu hyvältä käyttää tunnetun ja luotettavan valmistajan tuotetta. Turvallisuuskonseptin lisäksi tätä tuotetta on myös kehitetty paljon ergonomiaa ajatellen. Lapsi istuu vakaasti ja mukavasti tällä istuimella. Yksi ero, jonka huomaat tämän tuotteen kanssa verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin, on se, että lapsi istuu hieman tasaisemmin, mikä on mukavampaa ja tekee matkasta paremman.

Turvakaukalo asennetaan joko auton kolmipistevyöhön tai Britaxin jalustaan, joka tässä tapauksessa on ostettava erikseen. Tämän turvakaukalon positiivinen puoli on se, että se kestää kasvua. Kun vauva kasvaa, voit nostaa niskatukea vaiheittain. Viisipistevyötä säädetään myös lapsen kasvaessa. Plussaa väri-ilmaisimista, jotka osoittavat, kun tuote on asennettu oikein, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen asentamisesta väärin.

*

2. Axkid Modukid

 • Mukava istuin tuuletuksella
 • Sujuva asennus

Tämä on suhteellisen edullinen turvakaukalo, joka ei vaaranna turvallisuutta. Pidämme tästä tuotteesta, koska se on suunniteltu lapsen mukavuutta ajatellen. Kun lapsi istuu mukavasti, autoajelusta tulee miellyttävämpää sekä lapselle että meille vanhemmille. Tässä istuimessa on hyvä ergonomia ja siten mukava istuma-asento. Istuimessa on myös ilmanvaihtokanavat, jotka poistavat lämpöä ja tuovat lapselle viileyttä. Mukana tulee myös kolme erilaista irrotettavaa vauvan tyynyä.

Tämä tuote sopii vastasyntyneille, joiden paino on enintään 18 kg. Koska siinä on kolme eri asentoa kolmipistevyölle, se on mukautettavissa vauvan kasvaessa. Tämä ei ole kaunein vauvan suoja, jonka olemme nähneet, mutta sillä on selkeästi etunsa. Kaukalo on helppo asentaa ja siinä on ilmaisin, joka osoittaa, milloin se on paikallaan.

*

3. Maxi-Cosi CabrioFix

 • Testivoittaja
 • Helppo koota
 • Sopii useimpiin matkustusjärjestelmiin
 • Elinikäinen takuu rekisteröinnin yhteydessä

Tämä on sulava turvakaukalo, joka on saanut huippupisteet monissa testeissä, myös Råd & Rönissä. Tämä tuote on kevyt ja sopii useimpiin matkustusjärjestelmiin. Kaukalo voidaan kiinnittää auton turvavyöllä tai useilla eri valmistajan jalustoilla. Lue lisätietoja kaupasta ennen ostamista. Jos rekisteröit ostoksen valmistajan sivuilla heti oston jälkeen, he tarjoavat elinikäisen takuun, mikä luonnollisesti tekee tuotteesta ostamisen arvoisen.

Istuin on epätavallisen mukava, ja siinä on runsaasti pehmusteita. Se on myös varustettu hyvällä sivusuojalla. Muita mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia ovat tehokas aurinkosuoja ja sisäänrakennettu säilytystila. Tämä on turvallinen ja käytännöllinen turvakaukalo, joka on helppo asentaa.

*

4. Cybex Cloud Z turvakaukalo

 • Läpikotaisin laadukas
 • 11 asentoon säädettävä niskatuki
 • Lisäsuoja sivutörmäyksen sattuessa

Tämä on hyvä turvakaukalo, joka on hyväksytty turvallisuusstandardin i-Size mukaan. Tässä tuotteessa on ainutlaatuista sen upeasti mukautuva niskatuki. Se voidaan asettaa jopa 11 asentoon, jotta se sopii täydellisesti lapsellesi. Tämä tekee turvakaukalosta erityisen sopivan pienille vauvoille, koska heillä on alikehittyneet niskalihakset ja he tarvitsevat siten lisäsuojaa. Tuote on myös suunniteltu kestämään erittäin hyvin sivutörmäystä.

Tämä vauvan turvakaukalo maksaa paljon enemmän kuin jotkut muut listamme kaukalot, mutta et voi oikeasti asettaa hintaa turvallisuudelle. Tämän turvakaukalon käyttäminen pysyvästi tuntuisi erittäin turvalliselta, koska sen korkea laatu säilyy ja se sisältää useita ominaisuuksia. Tämä turvakaukalo voidaan kiinnittää auton kolmipistevyöllä tai haluttaessa Cybexin isofix-kiinnikkeellä, joka ostetaan erikseen.

*
*

5. BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

 • Suosittu ja palkittu
 • Tyylikäs muotoilu
 • Useita älykkäitä turvaominaisuuksia

Tämä on uusin versio BeSafen suositusta vauvan turvakaukalosta. Aiemmat mallit ovat voittaneet useita palkintoja ja useat eri lehdet ovat valinneet niitä testivoittajiksi. Meillä ei ole mitään syytä uskoa, että tämä tuote ei olisi edeltäjiään parempi. Tämä on joustava ja todella mukava turvakaukalo, joka tuntuu ja näyttää modernilta. Kaukalo voidaan kiinnittää joko auton kolmipisteturvavyöhön tai voit ostaa kiinnityksen valmistajalta. Istuimessa on selkeät ilmaisimet, jotka osoittavat, kun tuote on asennettu oikein.

Kuten muutkin markkinoilla olevat huippuluokan turvakaukalot, tämä tuote sisältää tekniikkaa, joka kestää sivutörmäyksen mahdollisimman hyvin. Tämä turvakaukalo sopii 0-12 kuukauden ikäisille vauvoille. Säädettävien asetusten ansiosta suoja kasvaa yhdessä vauvan kanssa, joten vauva istuu siinä aina täydellisesti.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com