Parhaat liukumäet: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

liukumäki

Kaikki vanhemmat tietävät, että lapset tarvitsevat paljon stimulointia ollessaan pieniä. Lapset kyllästyvät nopeasti ja tarvitsevat jatkuvaa henkistä stimulaatiota, he tarvitsevat myös paljon fyysistä aktiivisuutta voidakseen hyvin. Ne, joilla on lähistöllä leikkipaikka, voivat pitää itseään onnekkaina, mutta meille, joilla sellaista ei ole, pelastus voi olla esimerkiksi liukumäen hankkiminen pihalle.

5 parasta liukumäkeä 2024

Olemme testanneet ja arvioineet useita lapsille tarkoitettuja liukumäkiä, joita markkinoilla nykyisin on tarjolla. Alla käymme läpi viisi liukumäkeä, joista pidämme tällä hetkellä eniten. Meillä on useita kriteerejä sille, mikä mielestämme on hyvä tuote. Hyvän liukumäen on tietysti oltava turvallinen. Turvaliukumäellä on hyvät ja vankat kahvat sekä askelmat ja niille on helppo astua myös pienten lapsien. Hyvässä liukumäessä tulee olla myös jonkinlainen suoja yläreunassa ja mäen laidoilla, jotta lapsi ei putoa. Meille on myös tärkeää, että ostamamme lasten tuotteet ovat käytössä vuodesta toiseen, uusien ostaminen on haitallista sekä lompakolle että ympäristölle. Siksi arvostamme laatua korkealle, maksamme mieluummin muutaman kympin ylimääräisestä tuotteesta, joka on kestävä ja kestää paljon leikkimistä sekä myös sään vaihtelua ja tuulta.

1. Smoby XS Slide Liukumäki

 • Edullinen
 • Vankka
 • Kestävä
 • Voidaan liittää vesiletkuun

Smobyn liukumäki on erittäin tukeva. Tämä on kestävä liukumäki, jota voidaan käyttää ulkona vuodesta toiseen. Pidämme tästä tuotteesta, sillä siihen on helppo kiivetä jopa pienimmille lapsille. Raput ovat helpot nousta ja ne alkavat kaukaa. Laidoista on helppo tarttua pienienkin käsien. Yläosassa on tukevat kahvat, joista on hyvä pitää kiinni ja jotka toimivat myös sivuesteinä, jotta et putoa, kun saavutat huipun.

Tämän tuotteen kokoaminen oli erittäin helppoa, iso plussa siitä. Ehkä parasta tässä tuotteessa on kuitenkin se, että se voidaan liittää vesiletkuun kuumina kesäpäivinä. Näin lapset saavat hauskan ja viilentävän vesiliukumäen ulos puutarhaan!

*

2. Little Tikes Liukumäki Primary

 • Erittäin vakaa
 • Hauska jopa isommille lapsille
 • Hyvät ja hauskat raput

Tämä on yksi suurimmista kotikäyttöön tarkoitetuista liukumäistä, joita olemme testanneet. Suuren kokonsa ansiosta liukumäki sopii myös hieman isommille lapsille. Jos haluat liukumäen, joka kestää useita vuosia, tämä on hyvä ostos, koska se on erittäin laadukas ja sitä voidaan käyttää useiden lapsen kasvuvuosien aikana.

Tämän liukumäen muotoilu on sekä tyylikäs että turvallinen. Portaissa on monta askelmaa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ottaa niin suuria askeleita kerrallaan. Liukumäen sivulla on kaide, josta on helppo tarttua. Kaiteet kääntyvät huipulla kahteen sivuosaan, jotka tekevät käytännössä mahdottomaksi pudota muualle kuin alas mäkeen.

Tämä liukumäki on suuri ja sen pinta-ala on niin kattava, että se tarjoaa erinomaisen vakauden. Kun et halua sitä enää ulos, tämä tuote on helppo taittaa pitkäksi mutta kompaktiksi paketiksi.

*

3. Smoby KS Liukumäki

 • Voidaan käyttää vesiliukumäkenä
 • Kätevä liitäntä puutarhaletkulle
 • Hyvä hinta

Tämä on tuote, jota voidaan käyttää sekä tavallisena liukumäkenä että myös vesiliukumäkenä. Lapset, joiden kanssa testasimme tätä, tulivat hulluiksi, kun he ymmärsivät, että heidän sallittaisiin laskea vesiliukumäkeä. Tässä tuotteessa on liitäntä tavalliseen puutarhaletkuun, jolla saa yhdistettyä hyvin tasaisen veden virtauksen mäkeen. Tämän liukumäen laskupituus on 1,5 metriä.

Tämä on todella edullinen tuote, joka tuottaa paljon ja kauan iloa. Pidämme tämän liukumäen värikkyydestä, onneksi se on UV-suojattu, mikä tarkoittaa, että se voi säilyä ulkona pitkään haalistumatta.

*

4. Plum Haumea liukumäki

Tämä on luultavasti tuote, joka tarjoaa eniten vastinetta rahalle juuri nyt. Suhteellisen halvalla saat suuren ja laadukkaan liukumäen. Tämä liukumäki on suhteellisen kevyt, joten meidän aikuisten on helppo siirrellä sen paikkaa. Samalla liukumäki tuntuu erittäin turvalliselta ja vakaalta, kun se on paikallaan. Lapset pitävät tästä liukumäestä, koska se on suuri ja vauhdikas, melkein kuin julkisten leikkikenttien hieman suuremmat liukumäet. Tätä liukumäkeä kantaa tukeva teräsrakenne, joka on jauhemaalattu kestämään ulkoilmaa.

*

5. Happy Hop Puhallettava Vesipuisto

 • Lasten rakastama
 • Virkistävä kuumina kesäpäivinä
 • Mukana sähköpumppu

Tämä on yksi lasten ehdottomista suosikeista kuumina kesäpäivinä. Tämä on puhallettava liukumäki, jonka alaosassa on leikkiallas, jonka täytät vedellä. Suhteellisen alhaisesta hinnastaan ​​huolimatta sen mukana tulee sähköpumppu, joka pitää tuotteessa koko ajan ilmaa. On uskomatonta, kuinka paljon leikkisyyttä saa halvalla hinnalla. Haittana, jonka näemme tässä puhallettavassa ratkaisussa, on sama haitta kuin kaikissa tämän tyyppisissä tuotteissa, eli niitä on käsiteltävä huolellisesti, koska on olemassa vaara, että ne voivat puhjeta. Tämä liukumäki tuntuu kuitenkin erittäin laadukkaalta ja muovi on paksua, jos laitat sen vain hyvälle alustalle ja varmistat, että lapset eivät tuo mukanaan mitään, mikä voi puhkaista sen, sillä on hyvät mahdollisuudet säilyä käyttökelpoisena pitkään.

*

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com