Paras kolmipyörä: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

kolmipyörä

Olemme testanneet paljon kolmipyöriä ja sitten valinneet viisi, joista pidämme eniten. Olemme yrittäneet ottaa mukaan muutaman erityyppisen kolmipyörän, jotta voit valita sinun ja lapsesi tarpeisiin parhaiten sopivan. Hyvän laadun ja hyvän toiminnan lisäksi vastine rahalle on ollut tärkeä tekijä valinnoissamme.

5 parasta kolmipyörää 2024

1. Kinderkraft Aston kolmipyörä

 • Korkein laatu
 • Paras muotoilu
 • Kasvaa lapsen kanssa

Tämä on erittäin turvallinen kolmipyörä, jota jopa kaikkein nuorimmat voivat käyttää. Mukana toimitetaan suoja, joka ympäröi lasta ja antaa nuorimpien lasten istua turvallisesti putoamatta. Kun lapsi sitten kasvaa ja voi istua yksin, sinun on yksinkertaisesti poistettava suojus, hyvin käytännöllistä. Vanhemman takana oleva kahva voidaan myös irrottaa, kun lapsi on tarpeeksi suuri selviytymään ilman vanhemman konkreettista tukea. Istuinta voidaan säätää kolmeen eri asentoon, joten sitä voidaan säätää myös lapsen kasvaessa. Tässä kolmipyörässä on myös erittäin hyvä katos, joka suojaa auringolta kuumina päivinä.

Tämä on kolmipyörien kolmipyörä, jonka laatu on korkeinta tasoa kaikissa testatuissa kolmipyörissä. Suunnittelu on hyvin ajateltua ja rakastamme sitä, kuinka pitkäaikainen ajattelu antaa lapselle mahdollisuuden kasvaa kolmipyörän mukana. Tämän tuotteen hinta on erittäin korkea verrattuna muihin kolmipyöriin. Kaiken mukana olevan perusteella ei kuitenkaan ole mahdollista verrata sitä samoin ehdoin kuin yksinkertaisempia kolmipyöriä. Joka tapauksessa on selvää, että Kinderkraft Aston tarjoaa huippuluokan kolmipyörän, jota voit käyttää pitkään säätömahdollisuuksiensa ansiosta.

*

2. Stoy kolmipyörä

 • Ruotsalaisdesign
 • Kestävä
 • Viileä

Stoyn kolmipyörä kiinnitti heti huomiomme ensimmäisen kerran, kun näimme sen. Tällä kolmipyörällä on hieman erilainen retrohenkinen ilme, joka tekee siitä joukosta erottuvan. Tämä on erittäin hyvä valinta niille, jotka eivät halua täsmälleen samaa kolmipyörää kuin kaikki muutkin. Stoy on Ruotsissa suunniteltu korkealaatuinen kolmipyörä. Kolmipyörää on useita eri värejä, joten anna lapsen valita, millä värillä hän haluaa ajaa.

Tällä kolmipyörällä on paksu runko ja se on erittäin kestävä, mikä tekee siitä todella kestävän lasten polkupyörän. Pyörän takana on kiva kori, jossa on tilaa leluille tai muulle, jota lapsi haluaa ottaa mukanaan.

*
*

3. Milly Mally juoksupyörä 2in1 

 • Mahtava!
 • Yhdistetty kolmipyörä/juoksupyörä
 • Erittäin vakaa

Tämä on tuote, joka erottuu urheilullisen ulkonäön ansiosta. Itse asiassa tämä ei ole puhdas kolmipyörä, koska se on myös juoksupyörä. Se, että saat kaksi tuotetta yhdessä, tekee tästä ajoneuvosta pidempikäyttöisen. Kun lapsi on kasvanut pois kolmipyörästä, sitä voidaan edelleen käyttää upeana juoksupyöränä. Tämä pyörä on todella valmistettu puusta, mielestämme se on todella siistiä. Materiaalista huolimatta se tuntuu erittäin kevyeltä ja joustavalta. Huomaa etu- ja takapyörien välinen pituus, tämä rakenne tarjoaa erittäin hyvän vakauden! Satulaa voidaan säätää siten, että pyörä voi kasvaa yhdessä lapsen kanssa. Tätä polkupyörää on saatavana eri motiiveilla ja väreillä, jotta löydät jonkin, joka sopii omalle lapsellesi. Lapsemme pitivät eniten hienoista Jake Green Carseista!

*

4. Little Tikes kolmipyörä

 • Upea muotoilu
 • Säädettävä
 • Iso kori takana

Tämä on kolmipyörä, jolla on todella siisti ulkonäkö ja jota lapset rakastavat. Tässä pienessä ajoneuvossa on viisipisteturvavyö, mikä tekee siitä pienimmillekin lapsille täysin turvallisen istua. Kun lapsi ei polje, vaan äiti tai isä ovat vastuussa moottorin tehosta, lapsi voi levittää jalkansa mukaville jalkatuille. Lapsen sulkeva turvatanko voidaan poistaa, kun lapsi on kasvanut hieman isommaksi.

Yksi tämän pienen pyörän yksityiskohdista, joita rakastamme, on aurinko- ja sadesuoja, joka on kiinnitetty akseliin, jossa on useita niveliä, mikä tarkoittaa, että voit asettaa sen mihin tahansa asentoon, se on erittäin toimiva, ja se näyttää siistiltä. Tämän kolmipyörän etuna on myös se, että sen takana on suurempi säilytystila kuin kilpailijoiden hieman pienemmillä koreilla.

*

5. Winther klassinen kolmipyörä

 • Kestävä
 • Klassinen muoilu
 • Kallistettava lava

Wintherin kolmipyörä on testimme paras klassinen kolmipyörä. Tämä on tanskalaisen suunnittelijan klassista designia. Tämä on kolmipyörä, joka panostaa eniten laatuun ja kestävyyteen. Pidämme sellaisista lasten tavaroista, jotka kestävät ja joita voidaan käyttää sisarusten välillä, ilman että toiminnot tai ulkonäkö heikkenee. Tämä on korkealaatuinen kolmipyörä, jota emme pelkää jättää ulos sateeseen ja rapaan.

Tämän pienen ajoneuvon renkaat ovat erittäin karkeat ja kestävät. TRP-kumi tekee renkaista kestävät ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen pidon pyöräillessäsi. Hauska yksityiskohta on kallistettava lava, jolla lapset voivat kuljettaa hauskoja rakennusmateriaaleja, kuten hiekkaa. Tämä kolmipyörä on paras valinta sinulle, joka haluat kestävän tuotteen ilman paljon lisäominaisuuksia.

*

Mikä kolmipyörä on paras?

Testin paras kolmipyörä oli Kinderkraft Baby Tiger kolmipyörä. Se mikä kolmipyörä sopii parhaiten lapsellesi, riippuu kuitenkin hieman ominaisuuksista, joita etsit kolmipyörästä. Yllä olevasta listastamme löydät useita erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka ovat suhteellisen erilaisia. Voit lukea lisää jokaisesta ajoneuvosta ennen valintasi tekemistä.

Hyvä kolmipyörä harjoittaa nuoren lapsen motorisia taitoja, mikä on hyvää harjoitusta, kun hän aikoo nousta oikean polkupyörän satulaan ensimmäistä kertaa. YLE:llä voit lukea lisää pyöräilylapsista.

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com