Paras potkupyörä lapsille: Testin parhaat 2024

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Olemme käyneet läpi ja testanneet suuren määrän markkinoiden potkupyöriä. Alla näet tulokset, olemme valinneet viisi mielestämme parhaiten toimivaa potkupyörää, painottaen tekijöitä, kuten toiminnallisuutta, ulkonäköä, turvallisuutta ja vastinetta rahalle. Olemme myös yrittäneet keksiä jotain kaiken ikäisille.

4 parasta potkupyörää 2024

1. STIGA Route 200-S Potkulauta

 • Korkealaatuinen
 • Kevyesti rullaava
 • Edullinen

STIGA potkupyörä Route 200-S on todella korkealaatuinen urheilullinen skootti. Tämä skootti on täydellinen, jos haluat antaa lapsellesi vain parasta. Jotain, johon reagoi ensimmäisellä kerralla, kun näkee tämän Stiga-potkupyörän, on se, kuinka suuret pyörät ovat, paljon suuremmat kuin useimmilla kilpailijoilla. Suuret pyörät helpottavat tämän potkupyörän rullaamista ja saavuttavat nopeasti suuremmat nopeudet. Se, että skoottia on niin helppo rullata, on erittäin hyödyllistä, jos joutuu matkustamaan jonkin matkaa, sillä ei tarvitse ottaa vauhtia niin paljon kuin useimmilla muilla testatuilla skooteilla.

Vaikka potkupyörä on nopea, se tuntuu turvalliselta. Tämän pyörän laatu ja vakaus on kestävää. Jarrutus tehdään painamalla kevyesti takapyörää yhdellä jalalla. Jarru kestää hyvin ja tekee hyvää työtä hidastamalla nopeasti ja sujuvasti.

*
*

2. STIGA potkupyörä kolmipyöräinen Supreme

 • 100% tasapaino
 • Kestävä
 • Sopii pienemmille lapsille

STIGA potkupyörä kolmipyöräinen Supreme on erittäin vakaa skootti sen ansiosta, että siinä on kolme pyörää. Tämä potkupyörä on erittäin mukava ja sopii kaiken ikäisille lapsille, vaikka se sopii ehkä parhaiten nuoremmille lapsille, koska se auttaa hyvin pitämään tasapainon. Pyörän korkeus on säädettävissä, mikä tekee siitä sopivan kaikenikäisille, joustavuus antaa myös lasten kasvaa tämän potkupyörän kanssa, mikä on hienoa.

Itse seisontalevy on erittäin vakaa ja tukeva. Jarrutus tehdään takana olevan pyörän avulla. Mukana on myös kori, jonka voit kiinnittää ohjaustankoon, on täydellinen vesipulloille tai muille tavaroille. Tämä skootti on myös erittäin helppo ottaa lomalle tai vastaaviin paikkoihin, koska voit irrottaa ohjaustangon, kun haluat siirtää sitä.

*
*

3. STIGA Scooter Mini Kid 3W

 • Rohkea
 • Vakaa
 • Edullinen

Tämä on, kuten kuvasta ehkä näette, on potkupyörä nuoremmille lapsille. Tämä on skootti, joka palvelee rajoitetun ajan pienemmän lapsen elämässä ennen kuin hän kasvaa isommaksi ja haluaa hieman aikuisemman skootin. Tämän pienen skootin etuna on, että se on suhteellisen halpa, joten kun lapsi on kasvanut ulos siitä, se on saattanut palvella loppuun, ellei lisää sisaruksia seuraa. Alhaisesta hinnastaan ​​huolimatta voit tavalliseen tapaan luottaa Stigaan, tämä on vakaasti rakennettu pyörä, joka kestää lapsen käytön.

Tämä on kova potkupyörä, jota on saatavissa useissa väreissä. Pidämme pienestä söpöstä korista edessä, jonka avulla lapsi voi kuljettaa tärkeitä esineitä matkalle. Koska kulkuneuvossa on kolme pyörää, se auttaa tasapainossa. Vakaudesta huolimatta lapset parantavat motorisia taitojaan seisomalla ja ajamalla Stiga Scooter Minillä.

*

4. Potkupyörä Mini2go Deluxe

 • Palkittu design
 • Kasvaa lapsen mukana
 • Voidaan käyttää 10-kuukautisesta noin 5-vuotiaaksi

Tämä on palkittu potkupyörä, jossa on erittäin innovatiivinen muotoilu. Mini2go Deluxea voidaan käyttää monen vuoden ajan muotoilunsa ansiosta. Kun lapsi on pieni, voit käyttää tätä potkupyörää eräänlaisena kärrynä, jota aikuinen työntää. Lapsi seisoo suojatussa tilassa, jossa on oma ohjaustanko. Lapsi voi vaikuttaa suuntaan, johon potkupyörä kulkee omalla kehollaan. Tämä on lapselle erittäin hauska tapa matkustaa, koska hyvin pienetkin lapset pystyvät sitä ohjaamaan. Pyörän ohjaaminen tällä tavalla on lapselle erittäin hyödyllistä, koska se kouluttaa motorisia taitoja.

Kun lapsi sitten kasvaa hiukan isommaksi, poistat seisontakehikon ja vanhempien kahvat, jolloin kulkuneuvo muuttuu tavalliseksi kolmipyöräiseksi potkupyöräksi. Itsenäisenä skootterina tämä ajoneuvo on erittäin vakaa ja hauska. Kulkuneuvon joustavuuden takia sillä on pitkä käyttöikä ja se voi olla mukana usean lapsen kasvuvaiheen aikana. Pidämme todella älykkäistä ratkaisuista, jotka pidentävät tuotteiden käyttöikää, tämä on hyvä sekä lompakolle että ympäristölle!

Teksti: Anders Hansson, info (at) perhesuosikit.com